ALUCA bilindretning

Let, robust og sikker bilindretning i tysk premium kvalitet

System ALUCA

VORES KLASSIKER

Mange dimensioner og bredt produktprogram sikrer maksimal fleksibilitet og garanterer en effektiv indretningsløsning tilpasset dine individuelle behov for en effektiv, mobil arbejdsplads.

ALUCA DIMENSION2

OPTIMAL PLADSUDNYTTELSE

ALUCA Dimension2 skufferne placeres under gulvpladen, så der stadig er ladeflade til større emner. Dermed sikres optimal udnyttelse af lastrummet uanset bilens størrelse.

ALUCA Box system

FOR ET BEDRE OVERBLIK

Bredt udvalg af opbevaringsbokse, der sørger for, at værktøj og forbrugsartikler altid er til at finde og indenfor rækkevidde. ALUCA Box-system passer i både System ALUCA og ALUCA Dimension2.

Tilbehør

PRIKKEN OVER I’ET

ALUCA har et bredt tilbehørssortiment, så dine sidste ønsker til orden, system og funktionalitet i dit rullende værksted kan opfyldes

Crashtest

FOKUS PÅ SIKKERHEDEN

Din sikkerhed i bilen har højeste prioritet hos os. De enkelte produktdele, indretninger og befæstelse har derfor gennemgået omfattende crashtests. TÜV  i Tyskland har kontrolleret sikkerhed og kvalitet og har tildelt ALUCA bilindretning GS-mærket som godkendelsesmærke.

I hverdagen producerer ALUCA efter strenge kvalitetsstyrings- og miljøledelsessystemer og er certificeret i henhold til henholdsvis ISO 9001 og ISO 14001.

Download brochurer

Download og se vores nyeste kataloger her og find al den inspiration, du har behov for til din nye bilindretning