Specialister i totalindretning af erhvervsbiler

Lad os indrette din varebil fra A-Z, så sparer du kostbar tid på koordinering mellem forskellige leverandører og du er hurtigere ude at køre i dit nye værksted på hjul.

Indvendig beklædning og isolering

DEN GODE BASIS, DER BESKYTTER BILEN.

Vi leverer og monterer bund og sider. Bundene er i 9 mm birkefiner med slidstærk laminat i enten grå eller brun. Sidebeklædningen leveres i 4 mm tykkelse i enten træ eller kunststof, hvor kunststof er det mest anvendte grundet den lettere vægt og modstandsdygtigheden overfor stød, bøjninger og ikke mindst fugt.

Skal bilen isoleres, for at holde varmen inde eller ude eller for at forhindre kondens i varerummet, klarer vi også det. Vi benytter udelukkende fugt- og vandafvisende kvalitetsmaterialer, der ikke falder sammen over tid. Dermed opretholdes maksimal isoleringsevne  i hele bilens levetid.

Strøm

HOLD VÆRKTØJET KØRENDE HELE DAGEN MED STRØM FRA BILEN

Vigtigheden af at have tilstrækkelig strøm tilgængeligt til udførelse af dagens opgaver, så arbejdsstop undgås, må ikke undervurderes. Vores eksperter råder og vejleder, så vi sammen finder den rigtige strømløsning afstemt efter jeres behov.

Vi monterer stik og strømløsninger baseret på lithiumbatterier, der vejer en brøkdel af traditionelle blybatterier, men giver den dobbelte mængde energi til forbrug og samtidig har en langt længere levetid. Lithiumteknologien muliggør samtidig hurtig opladning, når du er undervejs på krævende opgaver.

Du får dermed en optimal strømløsning, der garanterer dig en effektiv arbejdsplads og samtidig sparer vægt.

Arbejdslys

SE OG BLIV SET

Det rette lys skal der til- for at se og blive set. Vi tilbyder levering og montering af arbejdslys såvel indvendigt som udvendigt, bl.a.

  • LED lys i varerummet.
  • Blitsblink
  • Lysbroer
  • Arbejdslamper
  • Supplerende lygter, fx LED lygter monteret i kofanger

LED teknologien muliggør lamper, der giver bedre lys, og samtidig både fylder mindre og bruger mindre strøm end konventionelle lyskilder.

Lastsikring

FOKUS PÅ SIKKERHED OG BRUGERVENLIGHED

Det siger sig selv, at det af hensyn til sikkerheden er vigtigt, at lasten er forsvarligt fastgjort under transporten, – både ind- og udvendigt. Vi har en bred palette af produkter, så du får den bedste og mest brugervenlige løsning afstemt efter dine behov uden at gå på kompromis med hverken sikkerheden eller brugervenligheden i hverdagen.

Reklamefoliering

VI GØR BILEN HELT FÆRDIG

Bilens udvendige dekoration er en del af virksomhedens ansigt udadtil. Vi hjælper gerne med montering af dekorationen, så bilen er helt klar, når den forlader vores terminaler.

Bliv kontaktet

Skriv til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller bare gerne vil høre mere om ALUCA bilindretning eller en af de andre løsninger, vi kan tilbyde.