Hvorfor vælge ALUCA?

ALUCA er bilindretning i tysk premium kvalitet. I kombination med Dansk Auto Logiks viden om totalindretning af biler, sikrer det dig en rationel arbejdsplads og værksted på hjul tilpasset dine behov.

Non-Stop Shop

VI LEVERER DEN KOMPLETTE LØSNING
– DIREKTE TIL DIG

Vi kan indrette din bil fra A-Z i forbindelse med, at vi alligevel transporterer den fra fabrikken til dig. Du køber og henter din bil samme sted, som du plejer. Eneste forskel er, at du sparer både tid og transportomkostninger ved at bilen skal rundt til flere underleverandøre. Samtidig slipper du for besværet med koordinering mellem flere leverandører.

100% aluminium

ULTRALET BILINDRETNING

Bilindretning i aluminium er det naturlige, miljøbevidste valg, når du skal finde den letteste bilindretning uden at skulle gå på kompromis med slidstyrke og robusthed.

8 års garanti

PREMIUM KVALITET MED LANG LEVETID

Vi er så sikre på kvaliteten af vores produkt, at vi tager garantien på bilindretning til nye højder og yder 8 års garanti på din ALUCA bilindretning.

Dermed kan du overføre ALUCA-indretningen til din næste varebil og stadig nyde godt af garantien. Du skal blot sørge for, at monteringen er foretaget af en af os godkendt montør.

System ALUCA

Robust og let bilindretning med mange indretningsmuligheder.

ALUCA Dimension2

Optimal udnyttelse af lastrummet – uanset bilens størrelse.

ALUCA Box system

Opbevaringsboksene sikrer orden og system i varebilen.

Download brochurer

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

Donec id elit non mi porta gravida at eget metus. Cras mattis consectetur purus sit amet fermentum. Maecenas faucibus mollis interdum. Sed posuere consectetur est at lobortis.

Praesent commodo cursus magna, vel scelerisque nisl consectetur et.

Bliv kontaktet

Skriv til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller bare gerne vil høre mere om ALUCA bilindretning eller en af de andre løsninger, vi kan tilbyde.