Aluminium - det ideelle materiale til bilindretning

LAV VÆGT OG HØJ STYRKE

ALUCA bilindretning er fremstillet i 100% aluminium, fordi det udover at have høj bæreevne og ikke kræver vedligeholdelse, giver en lang række enestående fordele:

Lav vægt

Aluminium er 3 gange lettere end stål og har samtidig det perfekte forhold mellem vægt og stabilitet, hvilket også er grunden til, at det bliver flittigt brugt indenfor krævende brancher som transport, togdrift, flytrafik og rumfart. I varebilen betyder det lette materiale ydermere, at du kan spare brændstof eller øge nyttelasten i stedet for at bruge unødvendige kilo på inventaret.

Stabil og robust

Styrken i ALUCAs aluminiumslegering er på højde med stål og dermed dobbelt så stærk som glasfiberforstærket kunststof, 4 gange stærkere end termoplast og hele ti gange stærkere end krydsfiner.

Genanvendelig

Hvor andre materialer ofte kun kan genbruges til produkter af ringere kvalitet, er aluminium 100% genanvendeligt. Det betyder, at aluminiummet i din ALUCA indretning efter endt levetid kan genbruges til nye bilindretninger. Det er godt for miljøet.

Korrosionsbestandig

Aluminium er et korrosionsbestandigt og særdeles modstandsdygtigt materiale, der garanterer bilindretningen en lang levetid – selv i fugtigt miljø.

Torsion

Torsionsspændinger absorberes i aluminiummet, således fastgørelsespunkterne til bilen ikke belastes.