Non-Stop Shop

VI TOTALINDRETTER OG MONTERER DIT NYE VÆRKSTED PÅ HJUL – UDEN EKSTRA PITSTOP

Dansk Auto Logik er importør af  ALUCA bilindretning.

Hos Dansk Auto Logik har vi mere end 50 års erfaring i håndtering af biler. Vi transporterer og opbevarer langt de fleste biler i Danmark på vejen fra fabrik til forhandler.

Som specialister i om- og opbygning af erhvervsbiler kan vi også sørge for at indrette din varebil fra A-Z, når den alligevel er hos os, så den matcher dine behov og krav til en effektiv arbejdsplads på hjul. Du skal blot købe din bil hvor du plejer. Forhandleren eller du kontakter os med henblik på et uforpligtende tilbud på indretning af din bil. Herefter kan vi tage os af det hele. Udover transportomkostninger til og fra forskellige leverandører, sparer du dermed tid og ressourcer på planlægning og koordinering, – og så er du tilmed hurtigere ude at køre i din nye bil.

Vi råder over mere end 3.500m2 værksted i Vamdrup og Ringsted, hvor vi opbygger erhvervsbiler i alle afskygninger. Udover at levere og montere ALUCA bilindretning, kan vi sørge for alt fra bund og sider til trackingsystemer, strøm, arbejdslys, varme, tagbøjler, trinbræt, lift og foliering, så din nye servicebil er 100% klar til sit første job, når den forlader os. Vi sørger med andre ord for den komplette indretning og du sparer tid og penge på planlægning, logistik og transport.

Bliv kontaktet

Skriv til os, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud eller bare gerne vil høre mere om ALUCA bilindretning eller en af de andre løsninger, vi kan tilbyde.